Zaterdag 29 April: Jack Roovers team toernooi. zaterdag 3 juni: ZRDF PUB`eindfeest`QUIZ. inschrijvingen via darts@zrdf.nl

|Corona virus!

0

Corona virus!

10-03-2020 15:00

informatie coronavirus (COVID-19)

Ook wij als ZRDF houden ons bezig met het coronavirus (COVID-19). Vandaar dat we informatie hebben opgedaan betreft de verspreiding van het virus. Inmiddels is ook in Zundert een bevestigd geval van besmetting met het coronavirus. Vandaar is voorzichtigheid geboden.

Advies ZRDF aan alle leden:
Wij als ZRDF volgen de lijn van het RIVM bij een mogelijke epidemie in NLD. Wanneer het RIVM adviseert publieksbijeenkomsten (zoals sportevenementen) geen doorgang te laten vinden gaat de ZRDF mee in dit advies. Indien teams problemen ondervinden om met een voltallig team te verschijnen op competitiewedstrijden, i.v.m. ziekmeldingen, zullen we hier als bestuur rekening mee houden. In een dergelijke geval wel altijd contact opnemen met je wedstrijdleider. Indien nodig zullen we, in het uiterste geval, ons beraden om de competitie tijdelijk opschorten.


Hoewel in onze gedragscode staat dat voor en na de wedstrijd beide partijen elkaar de hand schudden, adviseren wij op dit moment, al onze leden om het handen schudden voor ťn tijdens een wedstrijd in goed overleg met de tegenstander te vermijden.

Wat is er aan de hand in Noord-Brabant?
Van het grootse deel van de patiŽnten in Nederland is de bron bekend. De meeste patiŽnten zijn in ItaliŽ geweest of hebben contact gehad met een bevestigde patiŽnt. Van de patiŽnten waarvan geen bron bekend is of waarvan die nog onderzocht wordt, komt het merendeel uit Brabant of heeft een link met deze provincie. Om na te gaan of er sprake is van verspreiding in de provincie, start het RIVM Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu onderzoek.

Om verdere verspreiding van het virus in Noord-Brabant te voorkomen wordt inwoners van Noord-Brabant uit voorzorg het volgende geadviseerd:

Heb je klachten van verkoudheid, hoesten of koorts beperk dan je sociale contacten. Dat betekent: ga niet naar school, werk of plekken waar veel mensen bij elkaar zijn. Boodschappen doen en de hond uitlaten kan wel. Dit heet ook wel social distancing.

Ik woon in Noord-Brabant moet ik nu thuisblijven?
Nee, alleen mensen die klachten hebben van verkoudheid, hoesten of koorts adviseren we om hun sociale contacten te beperken. Ga niet naar school, werk of naar plekken waar veel mensen bij elkaar zijn. Boodschappen doen en de hond uitlaten kan wel. Dit heet ook wel social distancing.

Hoe lang moet ik mijn sociale contacten beperken?
Een dag (24 uur) nadat de klachten over zijn kan je het normale leven weer oppakken.

Advies ZRDF aan alle leden:
Wij als ZRDF volgen de lijn van het RIVM bij een mogelijke epidemie in NLD. Wanneer het RIVM adviseert publieksbijeenkomsten (zoals sportevenementen) geen doorgang te laten vinden gaat de ZRDF mee in dit advies en zullen indien nodig de competitie tijdelijk opschorten. Daarnaast zal het RIVM ook in gaan zetten op maatregelen om het virus niet te laten verspreiden (handen wassen, e.d.).

Hoewel in onze gedragscode staat dat voor en na de wedstrijd beide partijen elkaar de hand schudden adviseren wij op dit moment, al onze leden om de het handen schudden voor ťn tijdens een wedstrijd in goed overleg met de tegenstander te vermijden.

Voor verdere informatie verzoeken we jullie de website van het RIVM goed in de gaten te houden.

|Reacties


Er zijn nog geen reacties op dit nieuwsbericht.


|Reageer


Het plaatsen van reacties is bij dit nieuwsbericht uitgeschakeld.

|Sportnieuws.nl

Zundert-Rijsbergse Dart Federatie

Secretariaat Z.R.D.F.
T.a.v. Isabelle Hereijgers (secretaris)
Azalearing 4
4881 HJ Zundert

Rabobank : NL67 RABO 0170628833

Factuuradres

Zundert-Rijsbergse Dart Federatie
Van den Berghstraat 23
4885 AE Achtmaal

Bestuursleden

Voorzitter: Bas Tellekamp
Penningmeester: Hans Aernouts
Secretariaat: Isabelle Hereijgers
Wedstrijdleiding Poule A: Jesper Oomen
Wedstrijdleiding Poule B: Isabelle Hereijgers
Wedstrijdleiding Poule C: Mario de Groot
Wedstrijdleiding Bekertoernooi: Bas Tellekamp
Wedstrijdleiding Mastercup: Hans Aernouts